We maken software die klanten in staat stellen websales of leads te genereren.

Webwinkel
bouw

Met onze E-commerce oplossing zijn we in staat om bedrijfsprocessen te verleggen van email naar web. Offline winkels met lokale aanwezighied uit te breiden met een online kanaal voor de nationale markt. Of bestaande webshops die uit hun jas groeien te helpen met professionaliseren.

Conversie
optimalisatie

Wij brengen de punten in kaart die conversie verhinderen en halen deze weg. Hiervoor gebruiken we webanalytics, usability testen, moustracking, en andere technieken om de juiste gegevens boven water te krijgen, waarbij wij helpen bij het omzetten van deze gegevens in informatie en conclusies.

Order verwerking

We helpen bedrijven de leads of sales zo efficient mogelijk af te handelen door automatisering. Dit kan een koppeling zijn van de online leads of sales naar bestaande systemen waar we mee koppelen of nog verdergaande procesoptimalisatie. We geven hierin ook training en begeleiding voor medewerkers die met het systeem moeten werken.

Interim projecten

Vanuit onze ervaring kunnen wij tijdelijke ondersteuning geven op interimbasis of projectbasis. Bij ziekte, verlof, vertrek of zwangerschap kunnen wij tijdelijk inspringen om uw team draaiende houden. Of het team tijdelijk extra versterken als er meer projecten lopen.

Onze missie is het creëeren van gebruiksvriendelijke en functionele software.

Webwinkel bouw

We werken met een aantal key partners op het gebied van webshop design. Zij kunnen met ons Shoppotion is onze Ecommerce oplossing voor het middensegment. Middels ons partnerwerk kunnen we klanten ondersteunen en een uniek design koppelen aan een gebruiksvriendelijk, snel en flexibel Ecommerce systeem wat we op verzoek middels maatwerk koppelen aan andere applicaties.

Leadgeneratie software

We hebben jarenlange ervaring in maatwerk software ontwikkeling voor de financieele en telecom sector. Software die gebruikt wordt voor leadgeneratie waarmee snel de situatie van een klant in kaart wordt gebracht en om wordt gezet in een voorstel. Deze software wordt naadloos geintegreerd op bestaande processoftware voor de afwikkeling van leads.

.NET ontwikkeling

Heeft u behoefte aan een maatwerk applicatie of uitbreiding van een bestaande applicatie ? Wij werken met professionele en gekwalificeerde .NET developers van eigen bodem. U kunt gerust bij ons langskomen om uw plannen te bespreken of de voortgang te bekijken. We werken met de Scrum-methodiek bij de ontwikkeling. Deze rapid development techniek stelt ons in staat snel resultaat te realiseren.

Interim online marketing

Als u extra ondersteuning van online marketing activiteiten nodig heeft, zijn we op consultancy of interim basis op te schakelen. Bij tijdelijke uitval door ziekte, verlof,vertrek of zwangerschap. We springen bij in een draaiend team of houden het team draaiend, al naar gelang de opdracht. Hierbij gaan we pragmatisch te werk en zorgen dat plannen uitgevoerd worden. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we ook de juiste specialisten snel opschakelen.

Usability testen

Wij helpen u om kwalitatieve testen uit te voeren van uw Ecommerce site middels usability testen. We werken daarvoor met de beste software om klikgedrag te registeren en komen middels opdrachten achter de kwalitatieve aspecten die bijdragen aan het verbeteren van een webshop of site.

Google analytics

Wij leveren onze Ecommerce trajecten op gekoppeld aan Google analytics, één van de meest krachtige analyse tools. Data is echter nog geen informatie. Wij helpen u uw analytics te koppelen aan de resultaten die gewenst zijn. We stellen deze doelen in, meten deze, stellen rapporten op, en bespreken de resultaten op regelmatige basis met u op basis van onze interpretatie van de data.

Split testing

Google analytics en usability testing geven respectievelijk kwantitatief en kwalitatief inzicht in conversie. Deze informatie gebruiken we om split testen, of A/B testen, in te zetten op die plekken waar geacht wordt dat de meeste winst in conversie valt te behalen. De voordelen van split testen zijn dat u fysiek bewijs heeft dat voorgestelde wijzigingen daadwerkelijk verbeteringen in de goede richting zijn.

Social Media

Het sociale aspect in Ecommerce is niet meer weg te denken. Tenslotte is het de kunst om van klanten ambassadeurs van uw merk of bedrijf te maken. Wij implementeren koppelingen met social media in al onze producten en geven tevens advies over de invulling, gebruik en meting van het effect ervan.

Email marketing

Nieuwe klanten acquireren kost veel tijd en geld. Door de koppeling met één van onze key partners, Mailplus, is het mogelijk met mailplus Ecomm om op eenvoudige en efficiente wijze snel gepersonaliseerde product- nieuwsbrieven op te stellen, maar ook uw klanten te informeren als zij de winkelmand voortijdig verlaten. Met Mailplus Ecomm beschikt u over een applicatie die de meest krachtige is die op dit moment in de markt verkrijgbaar is.

SEO strategie

Als onderdeel van onze consultancy ontwikkelen wij voor klanten een lange termijn SEO strategie. We begeleiden hierbij gedurende het hele proces. Vaak in blokken per maand aangezien een goede SEO strategie er één is van de lange adem.

Neem contact op

Van ons blog

   

Er zijn momenteel geen blog posts beschikbaar.

Neem contact op

Boulevard 12, 3707 BM te Zeist

030- 69 13 069