Ons team bestaat uit ervaren developers met passie voor gebruiksvriendelijke en functionele software, smaakvol design en hoge performance.

Om op tijd en binnen budget applicaties te maken die aan verwachtingen voldoen maken we gebruik van agile software ontwikkeling en scrum methodiek.

Hoe wij werken

Ontdekken

In deze fase van het proces proberen we te begrijpen wat we bouwen, voor wie, en waarom. We proberen de business te begrijpen, de eindgebruiker, de concurrentie, en de unieke voordelen die leiden tot een unieke positie in de markt. Deze informatie stelt ons in staat diverse oplossingen te onderzoeken en de meest logische strategie uit te stippelen.

Plannen

Zodra de strategie is uitgestippeld zoeken we naar de beste weg om deze te realiseren (concept, inhoud, ontwerp, proces, functionaliteit, gebruik en meting van resultaten) en definieren we de taken, middelen, tijd en budget om het gewenste resultaat te bereiken. Deze input volgens de meer 'klassieke' waterval projectmethodiek zorgt dat we van tevoren de verwachtingen en doelen helder hebben omschreven.

Uitwerken

De input uit de eerdere fases wordt gebruikt om een backlog van alle eisen te maken. Vervolgens wordt besloten welke requirements in een eerste sprint worden ontwikkeld tot een werkend prototype. Voordat een sprint van start gaat worden de backlog items uitgewerkt in kleinere deeltaken van 2 to 4 uur. Een sprintcyclus duurt ongeveer 2 tot 4 weken.

Ontwikkelen & implementeren

Tijdens deze stap krijgt het project concrete vorm en komt het 'tot leven'. Na elke sprint wordt een werkend prototype afgeleverd en getest. Problemen tijdens de bouw worden direct door het team opgelost. De klant zelf maakt daarbij ook onderdeel uit van het team. Als een sprint succesvol is afgesloten wordt de volgende sprint voorbereid. Deze cycli gaan door totdat de applicatie het niveau heeft bereikt waarbij het aan de intiele verwachtingen voldoet en klaar is voor om naar productie te gaan.

Meten

Na de implementatie is het essentieel om alle aspecten te meten die relevant zijn om te meten of het project de gestelde doelstellingen realiseert: Bezoeken, bezoeksduur, doelen, conversie, positie in Google en elk ander meetcriterium dat belangrijk is om te definiëren en meten. Hiervoor leveren we de techniek en indien nodig ook de experts om klanten hierbij te ondersteunen.

Verbeteren

Uitgaande van de gemeten resultaten analyseren we de uitslagen om verbetermogelijkheden te ontdekken. In het geval van E-commerce is het belangrijk om de relevantie van de site en de aangeboden producten te verbeteren, evenals de salesconversie, de waarde van de winkelmand, en de aanpak voor herhaalconversie.

Neem contact op

Van ons blog

   

Er zijn momenteel geen blog posts beschikbaar.

Neem contact op

Boulevard 12, 3707 BM te Zeist

030- 69 13 069